Hei rehtorit ja koulujen vanhemmat/vanhempaintoimijat!

Jyväskylän vanhempainfoorumin Pj&sihteeriklubi on Jyväskylän koulujen vanhempien ja vanhempaintoimijoiden yhteistyöareena, jonne kutsumme kahta vanhempaa per koulu (vanhempaintoiminnan pj ja sihteeri tai ketkä tahansa kaksi vanhempaa). Klubi toimii samalla myös virallisena tiedotuskanavana kaupungin perusopJetuspalvelujen ja vanhempien välillä.

yväskylän vanhempainfoorumin Pj&sihteeriklubi on Jyväskylän koulujen vanhempien ja vanhempaintoimijoiden yhteistyöareena, jonne kutsumme kahta vanhempaa per koulu (vanhempaintoiminnan pj ja sihteeri tai ketkä tahansa kaksi vanhempaa). Klubi toimii samalla myös virallisena tiedotuskanavana kaupungin perusopJetuspalvelujen ja vanhempien välillä.

Tervetuloa Pj&sihteeriklubin Kuusenkaatajaisiin torstaina 17.1.2019 klo 17.15/18 – 20 Viherlandiaan. Tilaisuudessa juhlistamme Vuoden vanhempaintoimijan ja Vuoden vanhempainvälähdyksen 2018 voittajia. Tarkistakaa, että koulunne tiedot vanhempaintoiminnasta  löytyvät täältä https://urly.fi/12cC (joko koulun edustaja tai vanhempien edustaja voi täyttää, lisätiedot https://peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi ). Vieraanamme on Suomen Vanhempainliitosta järjestöasiantuntija Anri Leveelahti, jolle voitte jo halutessanne miettiä kysymyksiä vanhempaintoiminnasta. Ja Jyväskylän vanhempainfoorumilla on mukavia uutisia kehittyvästä toiminnastaan. Luvassa on myös tietoa ruusuista klo 17.15 alkaen ja ehkä jopa ruusuja – ainakin voittajille!

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumaan viimeistään ke 16.1. (nimi, koulu, vanhempaintoiminnan nimi ja tehtävä, jos on, esim. sihteeri): vanhempainfoorumi.jkl@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki koulut!

Illan ohjelma:

17.15 – 17.45 Tutustuminen Viherlandian ruusuihin ja Nuppulaan sekä ennakkoon Juhlamessujen kukka-asetelmiin – saat vinkkejä tuleviin juhlajärjestelyihisi!

17.45 – 18.00 Kahvia/teetä/mehua sekä suolaista ja makeaa

18.00 – 20.00 Tapaamisen avaus ja tervetulosanat, tutustuminen, Suomen Vanhempainliiton terveiset järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahden tuomina, ajankohtaisia asioita Jyväskylän vanhempainfoorumilta (saatu hankerahoitus AVI:lta, hankeyhteistyö Ruusupuistossa Koulutusjohtamisen Instituutin ja yliopiston kanssa, Yhdessä liikkuen epulle –pilotti ja yhteistyö kaupungin kanssa), Julkistamme Vuoden vanhempaintoimijan sekä Vuoden vanhempainvälähdyksen 2018, ajankohtaisia asioita teiltä vanhempaintoimijoilta/kysymyksiä

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tanja Räty

suunnittelija

Jyväskylän kaupunki

Sivistyksen toimiala

 

Kasvun ja oppimisen palvelut

Palveluohjaus- ja kehittämisyksikkö

Väinönkatu 1, 4. krs

Puhelin 014 266 4241, 050 570 8972

tanja.raty@jkl.fi

 

http://www.jyvaskyla.fi

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤